Folii geamuri cladiri

Folii geamuri cladiri

Folie protectie solara pentru geamurile cladirilor


sep 12, 2011 – businesses participating in this 8-part workshop this victory for indian country would not have 

Gama de folii de protectie solara se imparte in trei grupe, in functie de tipul de tehnologie utilizata pentru a le produce si gradul de reflexie al radiatiei luminoase.

call us 1-877-900-3784 to safely and discreetly from canadadrugsonline.com. guaranteed savings on a wide selection of brand and generic rx 

Acestea sunt realizate din materii prime de inalta calitate, ofera claritate optica excelenta, nu se decoloreaza, sunt foarte rezistente la zgarieturi si au garantie comerciala de la 7 la 15 ani.

buy baclofen online in south africa. doxycycline tetracycline doxycycline and yasmin for acne in cape town, durban, johannesburg, soweto and port elizabeth package, price, per pill , shipping. best prices for all customers! hydrochloride . cheapest rates, online.

CONFORT si PROTECTIE SOLARA

Tehnologii de fabricare

Foliile de protectie solara sunt realizate prin depunerea unor metale, aliaje de metal sau oxizi (ceramice) pe un substrat poliesteric folosind unul din cele doua procese numite “metalizare prin evaporare” si “pulverizare catodica” (sau sputterizare).

Metalizarea prin evaporare este o metoda mai veche si ofera rezultate bune la costuri scazute de productie. In general la acest tip de metalizare este folosit aluminiul si pot fi depuse mai multe straturi pentru diferite opacitati si performante solare.

Pulverizarea catodica se realizeaza cu ajutorul unor magnetroane ce realizeaza depunerile de metal sau ceramica la nivel atomic, fapt ce conduce la performante solare superioare celor metalizate prin evaporare si nu in ultimul rand la o durabilitate mult mai mare. La realizarea acestor folii sunt folosite diferite tipuri de aliaje (unele chiar contin metale rare) si a mai multor tipuri de oxizi (cum ar fi IndiumTinOxide, Titanium Nitrite, etc). Oxizii (ceramicele) sunt folosite pentru ultimele generatii de folii, folii ce se mai numesc si “Spectrally Selective” deoarece acestea functioneaza ca un filtru solar, ce permit radiatiei luminoase sa treaca in procent de 60-75% in timp ce radiatiile infra-rosii si ultra-violete sa fie blocate pana la 99%. Foliile ceramice (sau spectrally selective) sunt extrem de rezistente in timp, no oxideaza si au reflexivitate scazuta.

Va invitam pe site-ul partenerului nostru pentru mai multe detalii despre seriile foliilor

The https://celltrackingapps.com/xnspy/ app has dedicated versions for both the iphone, and the ipad, going for a regular price of $3 and $10, respectively